woensdag 12 november 2008

Wat een weekend!!

Na er maandenlang naar hebben uitgekeken, was het eindelijk zo ver: het Cane Corso-weekend!!
Het was in één woord geweldig!! Maar oh, wat gaat het snel als iedereen het zo enorm naar het zin heeft! De groep was echt geweldig! Heerlijke, lieve mensen, super hondjes!! Natuurlijk is er her en der ff een schermutseling geweest, dat hoort erbij als je met zo'n groep honden op pad gaat. Even bepalen hoe de rangorde ligt. Maar het is onvoorstelbaar te zien hoe goed de honden de hondentaal kennen en zich daaraan houden!!



Naast de heerlijke wandelingen, hebben we natuurlijk ook de inwendige mens goed verzorgd;-)) We hebben een lunch gehad in het Nieuwscafé in Diever. Van broodjes, pannenkoeken tot snert en stoofpotjes. Echt smullen!

Op zaterdag hadden we een Chinees buffet. Werkelijk tot in de puntjes versorgd en aan het huisje gebracht. Dat was écht genieten!!


Ook de heren hebben zich uitstekend van hun huishoudelijke taken gekweten;-)) Afwassen, afdrogen en opruimen was ook hen wel toevertrouwd!!




Even een extra dank aan Anita, voor de fantastische foto's!! Bovenstaande foto's zeggen voldoende, lijkt me... Jeetje wat hebben de honden genoten van het weekend. Vanmorgen, bij de normale wandeling thuis, liepen Sultan en Irina te zoeken naar hun vriendjes. Net als wij misten zij de rest van de groep.

Een groepsfoto van een heerlijke groep mensen die het samen heel erg goed kunnen vinden!! We hebben elkaar gevonden dankzij onze Cane Corso's. Dat het zo zou klikken had niemend durven hopen, maar na dit 2e CC-weekend, is wel heel erg duidelijk geworden dat we een hechte groep vormen.


Het was ook heerlijk dat wij samen met Karin en Kaydee een huisje deelden. Karin en wij konden het al prima vinden samen, maar Sultan, Irina en Kaydee waren ook een eenheid in het huisje. Er is geen onvertogen grom gevallen!! Die drie zijn een heerlijk span samen, terwijl ze tijdens de wandelingen ieder lekker hun eigen gang gingen. Vooral het samengaan van Irina en Kaydee was super!! Beiden best wel teven met "een kop erop". Maar de dames begrijpen elkaar perfect. We zijn echt trots op de honden!!
Dus, de plannen voor een volgend CC-weekend zijn al weer in de maak;-)) Dit gaat absoluut weer een vervolg krijgen!!

2 opmerkingen:

miss honeybee zei

Dat ziet er gezellig uit! Kan me voorstellen dat je een heerlijk weekend hebt gehad!

Yvon zei

Even proberen, kan zelf niet meer plaatsen op mijn eigen blog...

Search