zondag 1 januari 2012

Jaarwisseling

Het was een vreemde jaarwisseling voor ons... In afwachting van het moment waarop onze Donata gedekt zal gaan worden. Voor ons een super spannende en hele leuke gebeurtenis!! Voor ons en ons wijffie het eerste nest CC pups als alles gaat zoals we hopen.
Maar ook was het de eerste jaarwisseling zonder Sultan... Dat deed meer dan ik had verwacht... Onze man is nu 3 maanden niet meer bij ons. Op deze dagen drukte hij nadrukkelijk zijn stempel. Hij blafte bij elke klap van vuurwerk in de dagen voor de jaarwisseling. Maar om 12 uur zat/stond hij steevast naast ons op de bank vuurwerk te kijken en te genieten. Door zijn rust op die tijd waren ook de poezen niet zo bang. Dit keer waren ze panisch... Zelfs zo erg dat enkelen hebben overgegeven. Gelukkig bleef ons Do rustig. Ze ging op haar stoel zitten en deed alsof er niets gebeurde. Maar samen met ons "lichtjes" kijken zat er niet in, zoals altijd met Sultan.
Onze man, wat missen we hem...
Toch gaan we door, op naar de (hopelijk) pups van onze meid en Fabian!! Op naar een mooie toekomst met onze honden!!

1 opmerking:

Anoniem zei

ooh, ik kan me het zo voorstellen dat het anders was zonder jullie prachtige Sultan! Ik had net als met Irina wat met hem! Stoere vent, geboren leider... Toch nu vooruit, jullie Do gaat een prachtige moeder worden..

Search