zondag 7 december 2008

Bergharen

Afgelopen vrijdag zijn we met Willeke, Frank, Bart en hun BorderCollie Kira wezen wandelen in het bos van Bergharen. Een klein, maar leuk bos. Bovendien is het nog geen 10 minuten rijden bij ons vandaan.

Na een aantal jaren hondloos tegenover elkaar te hebben gewoond, hebben zowel Robert en Willeke als ik sinds enige jaren honden. Helaas is Gizmo, de oudste BC van hen kort geleden overleden. Nu is Kira er nog, een heerlijk BC-meisje!!

Toen Willeke en Robert tegenover mij woonden was Mari (nog) niet in beeld;-) We kenden elkaar al wel, maar waren toen nog niet samen. Mari kende hen ook al wel. Via hyves hebben we weer contact gekregen met Robert en Willeke. Echt heel leuk, dus een wandeling was een logisch vervolg;-)

Zowel de hondjes als wij hebben ons prima vermaakt! Frank en Bart vonden Sultan soms wel even héél erg groot, (dat is ie natuurlijk ook) maar hij was wel lief!

Na de wandeling hebben we gezellig nog een bakkie gedaan bij Robert (die niet mee wandelen was) en Willeke. Supergezellig!!
Samen wandelen is zeker voor herhaling vatbaar;-) En wij gaan ook vaker naar Bergharen met het stel, lekker dichtbij, een aangename afwisseling voor de uiterwaarden!! We wandelen eigenlijk altijd in de uiterwaarden, maar een bos waar de honden ook lekker los mogen...stom, dat we daar nooit bij hebben stilgestaan;-)

Geen opmerkingen:

Search