maandag 22 december 2008

Zondag

Afgelopen zaterdag kreeg ik telefoon of ik het mailtje ivm de levering van het vlees voor de honden had ontvangen. Helaas niet, dus de leverancier wilde gelijk een afspraak maken. Prima! Plan was om zondagmiddag te komen leveren, daar hij in de buurt moest zijn voor een hondenshow. Dat werd lastig, de laatste CC-wandeling van het jaar was dan. Geen nood, hij kon ook voor de show komen...En wel om half acht 's morgens;-))Tja, das wel vroeg, maar wel super dat hij dat wilde doen om de boel voor de Kerst nog hier te krijgen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Om half acht was hij er en om kwart voor acht stonden we al vrolijk pens te knippen en vlees te verdelen over de vriezers. De honden kunnen weer vooruit!

Zoals gezegd was zondagmiddag de laatste Cane Corsowandeling van dit jaar. Met een klein groepje zijn we naar de Loonse en Drunense Duinen geweest. Het blijft heerlijk wandelen daar!!

Er was een nieuweling bij dit keer, Gino een 1-jarige reu die net zo groot is als Sultan! Wat een leuke vent, zeg! Zijn baasjes vonden het ook heerlijk, er zijn niet zoveel andere honden die het spelen van een CC snappen, dus het is geweldig om te zien hoe zo'n groep elkaar begrijpt.




Na afloop hebben we lekker op het terras van De Roestelberg nog wat gedronken. Het is daar helemaal ingesteld op honden en hun baasjes die lekker hebben gewandelt.
Op een gegeven moment kwamen er vanuit de duinen 3 paarden met hun berijders aan en die liepen vlak langs het terras. Spike, die dit kent van één van zijn jonge baasjes, begon te blaffen. En ja hoor, binnen de kortste keren was onze complete roedel aan het blaffen... Op Spike na, hadden ze geen van allen door waaróm ze blaften. Ook een Rottweiler aan een andere tafel ging vrolijk meedoen. Uiteraard zorgde dit voor de nodige hilariteit;-))

In januari hebben we geen "gewone" Cane Corsowandeling, maar de reunie-wandeling van de weekendgangers. Ook daar kijken we naar uit!!

Geen opmerkingen:

Search