maandag 15 december 2008

Kerstboom

De kerstboom staat! Zoals gewoonlijk is de versierde boom al door alle beesten geïnspecteerd. Alle beesten zijn er al langs geweest. Vooral Suus vind de boom bere-interessant. Ben heel erg benieuwd wat ze er uit gaat meppen... Uit voorzorg hangen onderin onbreekbare ballen. Maar, ook vanaf de vensterbank kan klein dametje erbij. Dus hangen op mep-hoogte ballen die gemist kunnen worden;-)

Floor vond het allemaal heel erg raar... Wat is dit nu weer?? Er staat zomaar een boom met rare dingen in mijn huis... Van een afstandje heeft ze er naar gekeken. Toen de honden met Mari waren wandelen is ze uiteindelijk heel dichtbij gekomen, tot de achterdeur openging. Oops, wegwezen!! Zo zit ik bij die rare boom en lopen de hondjes hier!!

Uiteindelijk is ze toch nog even gaan kijken. Raar hoor, die boom doet niets... Dus toch maar lekker opgekruld op de stoel die speciaal voor Floor is blijven staan bij de boom.
Zal mij benieuwen hoelang het gaat duren voor ze doorheeft dat ballen-meppen een leuk tijdverdrijf is...Ben bang dat kleine Suus het voorbeeld wel gaat geven;-))
Wordt vervolgd...

1 opmerking:

miss honeybee zei

Ziet er prachtig uit! Klein maar fijn!!

Search