dinsdag 9 december 2008

Kerstversiering

Morgen ga ik een begin maken met de kerstversiering in en om het huis. De versiering om het huis zal geen probleem zijn. Maar die in huis... Ons dametje Floor gaat haar eerste Kerst hier beleven;-) Ondernemend, brutaal en speels als ze is, verwacht ik wel wat sloopwerk van madammeke;-))
Hoogstwaarschijnlijk komt de kerstboom op de plek waar Floors favo stoel normaal staat. Ik ben zeer benieuwd hoe ze hierop gaat reageren...Ik hou er heel veel rekening mee dat ze in de boom gaat klimmen, in haar kielzog Suus en Joris meenemend;-)) Ook onze bolle, Tobias zal haar voorbeeld hoogstwaarschijnlijk gaan volgen! Dus, onderin de boom alleen maar onbreekbare ballen, hogerop de meer kwetsbare ballen.
Van ma heb ik een doos vol kerstversiering gekregen, hele mooie glazen ballen met voor mij dierbare herinneringen. Daarbij een vogel met een staart van namaakhaar, die mijn pa ooit heeft uitgezocht. De staart zit al sinds jaar en dag los. Eigenlijk al zolang ik me kan herinneren;-) Al het plakband aan de staart wat pa er op heeft geplakt heeft dit niet kunnen voorkomen. Denk dat ik die vogel en meer van dergelijke versieringen dit jaat maar even oversla... Eerst maar eens kijken hoe meisje Floor zich gaat gedragen;-)
De Kerstkadootjes komen pas op het laatste moment onder de boom. De beestenbende is gespecialiseerd in het uitpakken daarvan;-) Dus ik neem geen risico!
Ach ja, je moet wat met zo'n zooitje ongeregeld!!

Geen opmerkingen:

Search