vrijdag 24 oktober 2008

Zou het??

Aanstaande zondag is het weer tijd voor de maandelijkse Cane Corso wandeling!!
Dit keer gaan we richting Arnhem, Het Roosendaalse Veld. Leuk, weer een nieuw gebied verkennen!!
De afgelopen jaren hebben we het qua weer altijd getroffen tijdens de wandelingen! Meestal gewoon een prima temperatuur om te lopen (ook voor de honden) en vaak een zonnetje;-)
Als het regenachtig weer was, viel de regen tijdens de heen- en terugreis. Prima dus!!
Nu is er voor a.s. zondar een voorspelling van 90% regenkans;-)) Zullen we nu dan toch een keer een natte wandeling gaan meemaken?? Want, uiteraard weerhoudt regen ons niet, gewoon regenjack/pak en waterdichte schoenen aan en gaan!!

Het is tevens de laatste wandeling vóór het Cane Corsoweekend!! Over 2 weken om deze tijd zitten we na te borrelen op de eerste avond in Drenthe!! We hebben dan lekker gewandelt, ons geïnstalleerd in de huisjes en lekker gegeten.

Ik heb gisteren weer 100kg vlees besteld voor Sultan en Irina, dus we kunnen weer even vooruit! Voor het CC-weekend heb ik extra lekkere dingen voor meneer en mevrouw besteld;-))
Volgende week staat de leverancier weer aan de deur met dozen vol gezonde, lekkere spullen!
Dat wordt weer een feestje in de keuken bij het uitpakken en verdelen over de vriezers. De honden en de katten staan dan allemaal klaar om te kijken of er niet alvast iets te snaaien valt...Ik denk dat er vast wel het één en ander "per ongeluk" zal vallen voor de dames en heren.
Tja, ik bestel vlees voor de honden, maar inmiddels leren de poezen ook steeds beter Barfen;-))
Eerst voelden alleen Joris en Suus iets voor een hapje vers vlees, tegenwoordig staat de hele kattenfamilie klaar bij het vullen van de voerbakken van de honden.
Uiteraard krijgen ze een schoteltje vlees mee. Ze gaan steeds meer lusten, dus wie weet, barfen de katten straks gewoon lekker mee met de honden!
Vooral Floor, onze jongste is een vers-eet-fanaat!! Zij draait haar fluwelen voetjes niet om voor bv een fazantenpoot. De poot wordt vakkundig gekraakt, gescheurd en vol smaak opgegeten! Dit alles gaat gepaard met stevig gegrom...je kan natuurlijk niet toestaan dat er een ander poezenbeest in de buurt komt als je zit te smullen;-))
Tobias heeft de gewoonte ontwikkeld om quasi gezellig naast Irina te komen zitten tijdens het eten... Irina is dan zo lief om Tobias een hapje te gunnen uit haar bak, het tutje. Ik hou Tobias wel op afstand, hij krijgt ook z'n eigen schotel en daar moet die bolle het maar mee doen;-))

Geen opmerkingen:

Search