zondag 26 oktober 2008

Nat, maar geslaagd!!

Vanmiddag was het weer de hoogste tijd voor de maandelijkse Cane Corso wandeling.
Dit keer zijn we naar het Rozendaalse Veld bij Arnhem geweest. Voor de meesten een nieuw gebied, prima bevallen!! Een schitterend, heuvelig heideterrein.

Helaas kon Marion niet mee, ze stuurde me nog een sms toen we net aan de wandel waren, met daarin de hoop dat we het droog zouden houden. Dus ik vrolijk een berichtje terug sturen dat het idd droog was...Had het net verzonden, toen het begon met regenen;-)) Maar ach, we smelten niet van een beetje regen!

Toen we net aan de wandeling begonnen, kwam er een mevrouw met 2 Herders naar Mari toen gelopen. Of ze met haar honden met ons mee mocht lopen? Natuurlijk, dat mag! De Herders hebben samen met onze honden de grootste lol gehad!! Mevrouw was helemaal blij, vond het geweldig dat haar honden nu eindelijk eens met andere honden mochten ravotten van de baasjes. Kleine moeite, groot plezier, dus!

Bij terugkomst op de parkeerplaats hadden meerdere mensen last van natte voeten, toch de schoenen niet helemaal waterdicht;-)

Onze muppet Irina heeft het ook prima gehad!! Ze heeft zelfs helemaal voorop gelopen, nog vóór Sultan! Een grote overwinning voor vrouwke!
Al met al kunnen we (alweer) terugkijken op een hele geslaagde middag!

Nu op naar het Cane Corsoweekend, over 12 dagen is het zover!!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Search