maandag 6 oktober 2008

Aftellen en wormen...

We zijn nu echt begonnen met aftellen voor het Cane Corso weekend 2008!!
Het leek steeds nog zo ver weg, maar nu begint het op te schieten;-)) Op 7 november is het weer zover!!
De aanbetaling is gedaan, binnenkort gaat de restant betaling de deur uit. We zijn nog volop leuke plannen aan 't maken voor de dagen daar. De maaltijden zijn besproken, we gaan weer errug lekker eten! De ene dag maken diverse weekendgangers al van te voren eea klaar, een andere dag hebben we een Chineesbuffet, keurig bezorgd bij de huisjes! De laatste dag eten we restjes, of halen we lekker makkelijk frietjes.
De zaterdagavond is de "feestavond". We hebben wel weer eea te vieren, dus dat laten we ons geen 2 keer zeggen;-) Verjaardagen, diploma's, koophuizen, genoeg reden voor feest!! Dus hapjes, drankjes én natuurlijk de onontbeerlijke bubbels!!!!!!
En ja, uiteraard gaat er volop gewandelt worden het weekend! We beginnen, nog voor we naar de huisjes gaan al met een wandeling. Dicht in de buurt van de huisjes. Zo hebben de honden elkaar alvast weer gezien en zijn ze niet meer zo dol als we ons gaan installeren in onze onderkomens. Nadat we zijn gesetteld in ons tijdelijke onderkomen gaan we weer even het bos in met de meute. Heel handig, zo vanaf het parkje lopen we het bos in, beter kan toch niet??
Dan terug naar de huisjes om de laatkomers te ontvangen en lekker te genieten van garnalen, kippenpootjes, zelfgemaakte verse tomaten/groentensoep, tonijnmaaltijdsalade en stokbrood met smeersels...Jammie!! In de avond is het vast en zeker weer een gezellige boel, verzamelen in 1 huisje, het "clubhuis" (waar we ook gezamelijk de diners hebben) en lekker kleppen, koffie, drankjes en plezier maken! Iedereen heeft er weer heel veel zin in!!
En, het Cane Corso weekend blijft een traditie... op het speciaal voor de weekenden opgerichte forum, zijn de eerste dingen voor 2009 al weer voorbij gekomen;-)

Dan de wormen... Nee, niet die smerige dingen in de buikjes van de beestenboel, maar regenwormen... Liefst in delen... Ik verdenk onze jongste (Floor) ervan dat zij de aanstichtster is;-)) Vanavond voor de 2e keer een regenworm in 3 delen in huis... De vorige heeft Floor sowieso gevangen, die meid is daar heel handig in, die komt echt met vanalles aanzetten! En ja, uiteraard zijn Joris en Suus gaarne bereidt om te helpen slopen:-(( Hevig verontwaardigt waren ze toen Mari de worm met keukenpapier oppakte en in de groenbak deponeerde!! Hoe dúrf je! Ons leuke speeltje!! Het zijn dierenbeulen, die katten van ons!
Het zal mij benieuwen waar Floor in de toekomst mee gaat aankomen...Dit dametje kan voor leuke verrassingen gaan zorgen;-)

Geen opmerkingen:

Search