woensdag 25 juni 2008

Ontdekkingsreis

Floor is op ontdekkingsreis!! Gisterenavond al voorzichtig rondgelopen in de kamer en na een halfuurtje vond ze het genoeg, lekker onder de deken gekropen en gaan slapen.
Vanmorgen gelijk de bench open gezet en direct ging ze even een rondje maken. Daarna was het weer Floortjesbedtijd vond ze.
Vanavond kwam ze er weer uit, rond een uur of 7. Ze is er, op een paar keer een hapje eten na, niet meer in geweest Vrouwtje heeft de wijde wereld ontdekt!! Dat word niet meer slapen in de bench met een dicht deurtje, ze gaat er niet meer in;-)) Begin van de avond kroop ze als het heel erg spannend was nog ff in de doos in de bench, maar nu niet meer. Met knuffelen op het randje van de bench is ze tegen Sultan aan gevallen, ze gaat nl op haar kop staan met knuffelen. Maar niks geen schrik...Sultan kreeg een koppie en hup, verder knuffelen, das veel belangrijker als zo´n stomme hond...:-)))))
De krabpaal en kattenflat heeft ze ook ontdekt inmiddels, heb daar wat leuke foto´s van kunnen maken!

In het huisje van de krabpaal


Op de kattenflat


Floor en Suus



En net nog een doorbraak...de eerste knuffels buiten de bench
Ze kwam met krulstaart naar me toe gerend, ff knuffelen.
Als het heel spannend is, vertoont ze heel grappig zgn. `overspronggedrag` even wat brokjes eten in de bench Vaak maar 2, dan is het goed en kan ze weer door!!

Dat gaat helemaal goed komen met Floor!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat goed joh, dat Floor zich zo goed aanpast! Kan ook niet anders, als je woont bij jou! Heb ook nog gezocht naar het mailtje die ik beantwoord heb, waarvan jij niet meer wist of ik het had gekregen. Maar hotmail slaat de verzonden bestanden niet op :((
In ieder geval, heel veel succes met Floor en de groetjes aan Mari en je moeder!
Dikke kus Ans

Search