maandag 23 juni 2008

Floor en de Apenheul

Vandaag wilden we Floor de wereld buiten haar bench laten verkennen, maar, zoals het een echte kat betaamd, had madam haar eigen plan getrokken;-)) Ze had ontdekt dat ze onder de deken kon kruipen die in de bench ligt, waar ze vervolgens de hele dag niet meer onder vandaan is geweest, ondanks dat het 30 graden en vies benauwd was... Zwaar beledigd was ze, toen ik haar wakker maakte om slagroom te komen eten...maar toch, de geur van slagroom wekte wel haar intresse;-) Vervolgens heeft ze ook vriendschap gesloten met Suus en ff geneust met Joris!! Vrouwtje gaat met sprongen vooruit!! Ook de gekke gedoe van de honden bekijkt ze inmiddels met veel intresse;-)
Morgen gaat het dan ook echt gebeuren, de deur van de bench gaat echt open!! Als ze deze lijn van vooruitgang doorzet, is ze binnen no-time gewend aan het leven buiten de bench, ik heb er alle vertrouwen in!

Zaterdag zijn we met Sjaak en Diana naar de Apenheul geweest. Voor Mari en mij jaaaaaren geleden, voor Sjaak en Diana de eerste keer. Het was echt heel erg leuk!! Mede dankzij het weer, prima temperatuur, waren de apen en andere beesten lekker actief!! Lastig voor de foto's, maar toch...

Naast de (half-)apen lopen er ook enkele ander leuke beesten rond, zoals deze Capibara met jongen. Ik vind het echt geweldige dieren, die uit de kluiten gewassen cavaia's;-))


Een Doodshoofdaapje zat bijna op de camera;-)) Het resultaat was wel heel erg leuk:


Bij de Bonobo's was het een relaxte boel, de foto spreekt voor zich...

Bij de leeuwaapjes kwam een mevrouw aangelopen met heel mooi lang haar, in exact dezelfde kleus als de aapjes;-)) (helaas geen foto van) Wat een geweldige aapjes!! Megaspeels, supersnel. Toch wat leuke foto's kunnen maken!

Meer zien?? Kijk dan even in het album van de Apenheul:
http://picasaweb.google.com/yvonenmari/2008_0204Apenheul

Geen opmerkingen:

Search