vrijdag 20 juni 2008

Het gaat goed met Floor

Na thuiskomst woensdagavond hebben we Floor naar boven gebracht om rustig bij te kunnen komen van alle belevenissen.
Donderdag hebben we de bench van Sultan opgezet, zodat ze veilig kan wennen aan alle beesten, luchtjes, geluiden en ons.

Vandaag heeft ze veel geslapen, wat ze de afgelopen 2 dagen heel weinig heeft gedaan. Toen ze vanavond wakker werd had ze hele verhalen, het is een hele gezellige kletstante;-)) De honden vind ze nog een beetje vreemd, maar echt bang is ze zeker niet voor ze. Met Irina heeft ze al voorzichtig geneust, Irina is een ideaal moedertje daarvoor. Sultan vind Floor héél erg leuk, Floor begint te begrijpen dat hij ook wel aardig is, alleen een beetje druk soms.
De poezen komen regelmatig even bij haar langs om te neuzen of (soms) even te blazen, waar ze niet echt van onder de indruk is.
Vanavond bleef ze maar langs de tralies van de bench wrijven, ik ben rustig op de stoel naast de bench gaan zitten en heb mijn vinger door het deurtje gestoken...Nou, toen kwam het vrouwtje los!! Wát een knuffelkont!! Ze bleef bezig, stond af en toe gewoon op haar koppie, zo gezellig vond ze het. Vervolgens zette ze haar motortje aan...heerlijk spinnend hebben we uitgebreid geknuffeld samen. Ik mocht zelfs al op de grond naast de bench komen zitten. Ik heb heel even het deurtje opengedaan, maar dat was nog wel eng, ze kroop rustig in de doos, maar vond het wel heel interessant. Nu ze het doorheeft, blijft ze roepen om knuffels, al koppies gevend tegen het deurtje.
Wat een heerlijk wezen is ze!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat leuk dat ze al flink aan het wennen is! Veel knuffelplezier!

Search