vrijdag 27 juni 2008

Nog meer Floor

Floor gaat goed!! Vanmorgen heeft ze ontdekt dat er 's morgens een schoteltje blikvoer op het kattenmenu staat. Daar was ze als de kippen bij;-)) Toen het op was heeft ze al haar charmes en knuffeltechnieken in de strijd gegooid om Mari over te halen haar nog wat te geven...Die poging is helaas jammerlijk mislukt:-((
Haar voer en drinkbakje staan niet meer in de bench maar op de vensterbank ernaast. Vanavond heeft ze ontdekt dat er in de kattenflat ook eten en drinken staat, dus daar heeft ze lekker zitten snoepen.
Daarna is ze slaapplekjes, manden, dozen met kussens in de flat en de huisjes van de krabpaal gaan testen. Inmiddels heeft ze een plekje naar haar zin gevonden op de bovenste etage van de kattenflat. Ik heb het vermoeden dat ze niet meer onder de bank gaat slapen zoals ze de afgelopen nachten heeft gedaan.
Ze heeft ook al tussen de poten van de honden doorgelopen...als er iets lekkers in het spel is, is niets meer eng;-))Ze vlucht ook niet meer weg voor die 2 kanjers, ja, dametje gaat prima!!

Geen opmerkingen:

Search