donderdag 27 januari 2011

Sultan, de uitslag

Gistermorgen met onze kerel dus weer naar de DA. Controle van hartritme en pols. Sultan liep enthousiast naar binnen Daar zag hij allereerst Dianne, zijn favo assistente!! Haar reactie: Hé, Sultan, hallo knappe man!! En veel knuffels, natuurlijk;-)) Direct door naar Natasja, de DA. Natasja is een hele fijne DA. Hart geluisterd, pols gevoeld, helemaal goed, gelukkig!! Was zijn hartritme eerst nog enigzins onregelmatig en klonk zijn hart metaalachtig, nu was het ritme goed, metaalklank is verdwenen en zijn pols sterk:-)))))))) Yessssssssssssss!!!!!!!!! De medicijnen werken!!
Waarschijnlijk is (mede door de opwinding van meneer tijdens de wandeling, omdat hij zijn vriendjes weer zag) zijn hart op hol geslagen, of heeft juist een slag gemist, waardoor er niet voldoende zuurstofrijk bloed naar zijn hersenen is gegaan en hij dus een blackout kreeg... Door de Vetmedin is zijn hartslag weer in een goed ritme gekomen en zo ook zijn pols. Bij een "echte" hartkwaal gaan ook de nieren falen of iig vreemd doen. Uit de eerdere bloeduitslagen is al gebleken dat zijn nieren perfect werken, evenals zijn andere organen!!
Vetmedin blijft hij dus krijgen om een regelmatig hartritme te ondersteunen. De dosis is wel iets verlaagd. Daarnaast blijft hij minimaal 2x per jaar onder controle voor zijn hartritme, bij de geringste twijfel uiteraard vaker. Kortom, het ziet er gelukkig goed uit voor onze kerel!!

Geen opmerkingen:

Search