maandag 17 januari 2011

Sultan 2

Afgelopen vrijdag was de afspraak bij de DA. Wederom uitgebreid onderzoek en ook weer goed naar meneers hart en polsslag luisteren. Inderdaad is zijn hartritme licht afwijkend, alsook zijn polsslag, die wat sterker zou mogen zijn. Verder verkeerd onze man in prima conditie!! Er is bloed afgenomen voor algemeen onderzoek, zoals lever, nieren e.d. De uitslag daarvan was prima, alle waarden zijn perfect!!
Daarnaast is er nu, in eerste instantie ook bloed afgenomen voor enzymenonderzoek, wat plaatsvind in Utrecht. Mede naar aanleiding van de uitkomst hiervan, zal er alsnog een echo worden gemaakt van zijn hart. De uitslag van het enzymenonderzoek verwachten we dinsdag of donderdag, waarbij ik vooralsnog maar uitga van donderdag. Wel heeft Sultan (iig voorlopig) Vetmedin capsules gekregen, die zijn hart en polsslag helpen ondersteunen.
Mocht ik ook maar enigzins twijfels of onduidelijkheid hebben na de uitkomst van het enzymenonderzoek, of als daar niets uitkomt, wil ik sowieso een hartecho.

Gistermiddag zijn we bij oude kennissen geweest samen met ons stel. We hebben een heerlijke aangelijnde wandeling gemaakt op de Utrechtse Heuvelrug. Sultan deed het prima!! Hij liep als een jonge God;-))

Al met al heerst er wel een licht gevoel van onzekerheid en angst... De DA voorzag echter vooralsnog geen ernstige zaken, gelukkig. Toch willen we uiteindelijk wel zekerheid hebben, het gaat wel over Sultans hart.

1 opmerking:

miss honeybee zei

Het komt allemaal goed! Ik weet het zeker!
Liefs

Search