dinsdag 22 juni 2010

Update en foto´s

Afgelopen zaterdag hebben we een super handige, super uitgebreide kleine camera gekregen waar echt héél erg blij mee zijn!! Een heel handig formaat om altijd mee te nemen! Er zitten zoveel mogelijkheden op, dus ben ik eerst maar eens begonnen met wat foto´s maken en eens kijken wat er allemaal lukt met de flits in het schemer vanavond. Dat is véél!! Uiteraard heb ik onze beestenbende als modellen genomen!


Onze Floor, die lag te slapen in het huisje heb ik even wakker gemaakt...


Tobias die lekker met zijn grote buik op de tafel ligt te koelen.


Bart had geen zin en wilde al weglopen, maar even zijn naam roepen en Bartje is vol aandacht!

Onze dame Suus...


Joris is makkelijk op de kast te krijgen.


Joris en Suus, elk op een eigen verdieping in de kattenflat.


Sultan had er echt geen zin in om op de foto te komen, hij bleef blaffen!


Donata had iets meer geduld en liet zich meerder keren op de gevoelige plaat zetten. Hier ligt ze op één van haar favo plekjes, de dekenkist.


Zo zit ons meisje graag...


En als je alles beter in de gaten wilt houden, dan doe je dat zo!!

Wat een super camera!! Hier gaan we zo enorm veel plezier van hebben!!

Gistermorgen heb ik gebeld met de coòrdinator van de kittenopvang. Ik kreeg uiteraard enige vragen. Of het poesje waar we belangstelling voor hebben ons eerste huisdier zou zijn... Nee, niet echt. Ik heb al meer dan 20 jaar katten en samen hebben we nu ruim 7 jaar honden. Momenteel hebben we 5 katten en 2 honden. Die mevrouw was helemaal blij!! Toen kreeg ik het telefoonnummer van het gastgezin waar het kitten nu verblijft. Dus snel gebeld! De kleine dame is ontzettend lief, speelt heel graag met andere katten, groot en klein. Maar ze speelt het allerliefst met een grote hond... Dan kan ze hier haar hartje ophalen, natuurlijk!!
Morgenochtend krijgt ze nog een enting. Morgenavond gaan we kijken naar het kleine meisje. Als er een klik is van beide kanten wordt zij van ons!!!! Ze zal dan niet direct mee naar huis gaan ivm de afhandeling van de adoptiepapieren die via het asiel verloopt waarmee de kittenopvang samenwerkt.
Over de naam zijn we nu alvast aan het nadenken. Al de katten hebben een echt Hollandse naam. Het kittenmeisje heeft ook een Hollandse naam, maar Mari vindt die naam niet mooi, dus op zoek naar iets anders. Daar komen we vast wel uit!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat een mooie foto's! ;-))
Wat vind je van Truus of Pien?

Search