maandag 21 juni 2010

Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Een week na ons bezoek aan dierenpark Amersfoort was het wederom feest voor Sultan en Donata!! Dit keer was de bestemming Ouwehands Dierenpark in Rhenen met de hele familie en alle familie-hondjes. Dit ter ere van de verjaardag van ma!!
Kort na elkaar arriveerde iedereen bij de ingang...


We werden begroet door een hele fotogenieke tijger!


Al snel kwam het verlangen naar koffie naar boven, dus, op naar een terrasje waar we allemaal met de hondjes lekker konden zitten!!


In het berenbos waren nu ook de wolven eens goed zichtbaar... Wat zijn dat toch machtige beesten... Zo nauw verwant aan onze huishonden met zoveel heel herkenbare taal!!


Soms was het voor onze doggies in onze ogen ergens te warm om te blijven wachten in de zon, dus zochten we wel eens een koeler plekje op.


Bij de damherten waren 2 hele echte "Bambi's",daar smelt je toch van!! De volwassen herten kwamen zo op onze honden toegerend, met een lichte kopstoot werden de honden benadert. Geen agressie, wel duidelijkheid, wij beschermen onze jongen! En toch... bleven de honden héél interessant;-)


In Rhenen had Sultan wél geluk!! De ottertjes waren wakker, al heeft het even geduurt;-)) Sultan was helemaal blij! Voor Donata was het haar eerste kennismaking met otters, het laat zich raden dat ze helemaal uit haar pannetje ging van plezier:-)))))))))


Soms is even ontspannen zo gek nog niet... Om jaloers op te worden, toch??

Alle doggies verzamelen!! Snoepjes bij Yvon! Zijn ze niet voorbeeldig? Let vooral op Misty, de kleine Shi Tszu, die keurig zit zonder dat haar riempje wordt vastgehouden!!


Aan het einde van ons bezoek hebben we een groepsfoto laten maken, zie hier het resultaat!

1 opmerking:

Egbert en Sabine zei

Dat is leuk, met de hond naar Ouwehandsdierenpark!
Dat gaan wij ook een keer doen, super dat dat mag zeg. Bedankt voor het delen van deze informatie.

Search