dinsdag 29 september 2009

Noordwijk

Zondag zijn we met een klein groepje naar Noordwijk geweest voor de Cane Corsowandeling! Klein, maar heel gezellig!! Het was zalig weer, een hele mooie nazomerdag. Dat was te merken bij aankomst, het was echt zoeken naar een parkeerplekje;-)Bij hoge uitzondering waren wij dit keer véél te laat... Iedereen stond al op ons te wachten.

Maar, de wandeling was echt heerlijk... Een heel groot hondenstrand, waar de doggies het hele jaar los mogen lopen!! Dikke pret natuurlijk! De mensen die daar lopen (het overgrote deel mét hond, maar ook de mensen zonder hond) zijn echt heel "verdraagzaam". In andere losloopgebieden kom je wel eens mensen tegen die niet honden zijn gediend, dat kan, maar waarom dan in een hondenlosloop-gebied lopen?
De sfeer hier was echt heel gemoedelijk, iedereen hield rekening met elkaar, er is echt geen onvertogen woord gevallen. En dat terwijl het echt wel druk was met hondenbaasjes en andere wandelaars!



Dat ravotten op het strand laat uiteraard de nodige zand- en zoutsporen achter op Sultans snuit;-))
Hoe stoer hij ook is, aanrollende golven zijn best eng, hoor;-)) Daar stop je ff je kop in om vervolgens héél hard terug het strand op te rennen!!



Na afloop hebben we lekker nog even iets gedronken bij de strandtent. Overal stonden waterbakken voor de honden, prima geregeld!! Wel zijn we met onze meute lekker in het zand blijven zitten en niet het terras op gegaan, wat overigens wel mocht, mits de honden aangelijnd waren. Jammer genoeg hielden niet alle baasjes zich aan die regel... Vandaar onze keuze voor het zand vlakbij.

Dit was de laatste CC-wandeling voor Donata komt... Eind oktober is ze erbij. Weliswaar veel in de rugzak dan, maar toch;-)

Geen opmerkingen:

Search