dinsdag 29 september 2009

Foto's!!

Van Manon en Anita heb ik hele mooie foto's van onze Donata!!
Ik kan er echt uuuuuuuuren naar kijken;-)) Wat is het toch een zalig meisje... En dat meisje is van ons!! A.s. zondag is het eindelijk zover...

Donata vindt Mari's vingers om op te vreten;-))



Ehm, verliefd?? Hoezo?? Ik ben echt compleet gevallen voor Donata... Ons kleine wijffie!!



Nu is ze behalve vreselijk lief en vrolijk, ook behoorlijk aanwezig en laat zich lekker gelden;-)) Precies wat bij ons én bij Sultan past!!



Mama Gina, wat een heerlijke meid...



Hallo buitenwereld, er is toch zeker wel iets te beleven of te spelen hier?? Kom maar op met de "grote wereld!"



Maar ja, je bent nog immer pup en dus kan je met je allerliefste hoofd maar zo op de plaat gezet worden. Heerlijk dutten....


Inmiddels hebben we de bench opgezet. Uit de enorme stapel kleedjes en dekens had ik er maar zo één gepakt. Dat was dus fout... Ik had precies dát kleed gepakt waar Irina het meest op gelegen/gegeten heeft. Hoewel gewassen, rook Sultan dat direct en ging uit z'n bol... Hij reageerde overduidelijk op de lucht van Irina. Pff, dat was ff heftig om te zien:-(( Kleed opgeruimd en andere fijne kleedjes ervoor in de plaats gepakt. Toen was het goed... Hoewel hij nog wel zeker een uur alle poezen uit de buurt van de bench heeft gedirigeerd...

Ook hebben we het terras, wat over de vijver loopt, puppy-proof gemaakt. Tenminste... dat hopen we;-)) Manon vertelde dat ze een schot heeft geplaatst zodat mama Gina niet aldoor wordt achtervolgd door de pups die nu 8 weken oud zijn. Daar zijn ze echt oud genoeg voor!! Idee is, dat Gina vrij uit heen en weer kan lopen, zonder dat de pups haar continu achtervolgen. Prima plan, het werkt voor alle pups....behalve 1.... Schot?? Welk schot??? Oh, dat ding waar je overheen kan klimmen? Eitje.. Das dus onze Donata;-)) Niets houdt ons vrouwtje in spé tegen;-))
Altijd blij, altijd vrolijk en enorm ondernemend;-)) Dat gaat nog wat worden!!

Ook de puppycursus is besproken, we starten op 4 november, eerdere cursussen waren al volgeboekt. Maar we kunnen al wel deelnemen aan de puppy-instroom! Daar worden de basis zaken voor pups geleerd. Wat doe ik als mijn pup in m'n broekspijp bijt? Hoe leer ik mijn pup zitten? De instructeur vond dat niet echt noodzakelijk, omdat we al ruime ervaring hebben met CC. Maar, wij vinden het wel fijn om voor de cursus begint alvast te weten wat, hoe en waar. Ook voor de socialisatie is het goed!
We gaan een Quiebus cursus volgen, redelijk vergelijkbaar met de methode van Turid Rugaas (Kalmerende signalen) een cursus die ons erg aanspreekt!!
Aan de cursus nemen 4 tot 8 cursisten deel. Zo is er voor ieder voldoende persoonlijke aandacht. Iedere pup/baas combi is tenslotte anders.

Nog 5 daagjes, dan is Donata bij ons.... Kan bijna niet meer wachten;-))

Geen opmerkingen:

Search