zondag 30 augustus 2009

Namen en meer!

De zoektocht naar een passende naam voor ons puppenmeisje is nog niet zo eenvoudig;-))
Het moet goed klinken, maar ook moet er een betekenis aan zitten...
Hele lijsten met namen hebben de revue gepasseerd. Tot een vriendin van ons vroeg of ze mee mocht denken? Ja hoor, dat mag!
De volgende dag belde zij me.... Ze had een naam die haar perfect leek voor ons puppenkind. Ik noem de naam hardop, terwijl ik aan de foon zit en hoor Mari zeggen: "JA". Ook ik heb er vanaf het eerste moment een goed gevoel bij!!
Voor ons is de naam nu bekend.... Ik maak de naam nog niet bekend, dat doe ik op het moment dat wij de definitieve keuze voor welk puppenmeisje het gaat worden is genomen. Dat zal niet lang meer duren;-))

Er zijn CC baasjes die ons op een hele bijzondere wijze hebben gesteund na het verlies van Irina, onze Muppet. We hebben enorm veel medeleven gekregen op veel verschillende manieren... Irina heeft in vele harten een hele prominente plaats ingenomen. Dat doet goed!!
Een hele goede vriendin van ons heeft een heel mooi filmpje gemaakt van Irina...
Ik kan dat niet met droge ogen bekijken...
http://www.youtube.com/watch?v=y9NH4t03zuI
Ook hebben hele lieve CC-baasjes een ritueel gedaan voor ons meiske. Bij donkere maan, samen met hun CC. Aan het einde van het ritueel verscheen de regenboog...

Afgelopen zondag waren we bij mijn moeder in het verzorgingshuis. Eén van de verzorgsters daar, is stapelverzot op honden. Dus ook op Sultan en Irina... Afgelopen zondag troffen wij haar voor het eerst weer in het verzorgingshuis na het overlijden van meisje. Ze was aangeslagen... Uiteraard hebben we uitgebreid met haar gesproken. Na een tijdje vroeg ze of ze Sultan even mee mocht nemen naar de "huiskamer". Daar eten de bewoners, drinken ze gezamelijk koffie en ondernemen ze diverse activiteiten. Van ons mocht onze vent uiteraard even mee;-)) Door de vele roomboterkoekjes die hij krijgt van haar, is Sultan een fan van Rita;-)) Dus huppelend als een pony ging meneer mee naar de bewoners in de huiskamer.
Na een minuut of tien kwamen ze terug... Helemaal blij!! De bewoners zijn stuk voor stuk gek op onze kerel!! Hij windt alle mensen daar, in diverse stadia van dementie, moeiteloos om zijn poten... Wat is het toch een kanjer!!!!! Voor we vertrokken moesten we uiteraard ff gedag komen zeggen! Even gedag zeggen nam meer dan een kwartier in beslag. Iedereen wilde knuffelen, koekjes voeren en vragen stellen over Sultan:-)
We hebben moeten beloven onze pup zsm te komen showen... Natuurlijk doen we dat!! Uiteraard op het moment dat onze kleine dame daaraan toe is!! Samen met haar grote broer zal dat vast gaan lukken!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Prachtig filmpje. En wat heerlijk dat jullie zo gesteund worden door de CCbaasjes.

Ben wel erg benieuwd naar de naam!

Search