donderdag 27 augustus 2009

Mooi....maar ook vreemd....

Wat zit het leven toch raar in elkaar...
Ver voor het overlijden van ons meisje Irina, had ik contact met een fokker die veel werkt met de lijnen waar ons meiske uit komt. Lijnen die mij op het lijf geschreven zijn. Schitterende CC, maar soms niet de makkelijkste;-) Precies zoals ons meisje, dus. Wel bovenal een echt en eerlijk Cane Corso karakter! Qua uiterlijk hele mooie CC!!
De betreffende fokker heeft ook een dochter van ons meissie. Veel van haar kinders ken ik. Zalige honden met héél herkenbare trekjes;-)
Sinds enige tijd heeft zij een teef, een kleindochter van een zusje van Irina, Gina genaamd. Gina is een meisje naar mijn hart!!
Nu heeft Gina een week na het overlijden van Muppet, een nestje gekregen... De vader van dit nest is sinds lange tijd mijn favoriete reu. Zijn naam is Piet;-)) Officieel Genesiosteewe... Maar zie je al iemand zijn hond roepen zo?? Genesiostééééééwe?? Gaat niet werken;-) Dus is het gewoon Piet(je)!! Wat een hond, wat een kerel!!
Mooi, voldoet aan de rasstandaart, is supersociaal, een knuffel en een clown;-)) Hij ligt vol overgave in de vensterbank!! Gewoon een volwassen reu!!Heerlijk!
Door deze fokker kregen wij de kans op een puppenmeiske van Piet en Gina... Voor ons een combi die ons op het lijf geschreven is... We zijn naar de pups gaan kijken, we zijn verliefd!! Dus over een aantal weken komt er een meisje uit deze combi ons gezin wederom compleet maken!!
Een foto van papa Piet(niet de mooiste foto, maar wel helemaal Piet!!):

Foto's van de pups hebben we nog niet gemaakt, dat komt later!
Maar jee, wat zijn we blij met deze keuze!!

Irina zal nooit vervangen kunnen worden, dat is duidelijk!! Maar Sultan is ongelukkig zonder CC-meisje, en wij ook... Deze mogelijkheid is uniek... Ons gezin is weer compleet als er een meiske bij is. Ik weet zeker dat Irina het helemaal eens is met ons besluit... Lieve meis, we missen je zo...
Maar we zijn ook zo dankbaar voor deze ontwikkeling... het heeft zo moeten zijn...
Deze pups uit deze combi zijn op het juiste moment geboren. Alsof ze speciaal voor ons geboren zijn...

Meer info en foto's van de pups kun je lezen en zien op de site van de fokker:
http://www.canecorsoangeli.com/index.php?option=com_content&task=view&id=221

Lieve Manon, we zijn je zo dankbaar voor de keuze die je ons hebt geboden!! je hebt aangevoeld wat bij ons past...

2 opmerkingen:

miss honeybee zei

Wat geweldig zeg! En wat heerlijk voor jullie allemaal! Ben erg benieuwd naar de nieuwe pup...en echt verrast ben ik niet dat jullie een puppie krijgen, ik had het al wel verwacht!

Manon zei

Pfoe, kippenvel, emoties van verdriet, blijdschap.....het komt allemaal tegelijk.
Het is duidelijk dat alle emoties onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.
Ik ben blij, heel blij, omdat jullie weer iets positiefs hebben om naar uit te kijken, blij dat 1 van m`n puppekinders het geluk mag genieten bij jullie te komen wonen en blij dat Sultan weer een vriendinnetje krijgt waar hij over kan "moederen".
Irina kan niet vervangen worden, ze was een "one off a kind" hond, zo bijzonder en speciaal. Maar het nieuwe meisje gaat zeker weten een prominente plek innemmen in jullie gezinnetje. Zij zal net zo gekoesterd worden als alle andere dieren en gaat een geweldig leven tegemoet bij jullie.
Ik ben dankbaar en trots dat jullie ons verkozen hebben als fokker van jullie nieuwe meisje.

Heel veel liefs,
Manon.

Search