maandag 7 januari 2008

Cane Corso's op Texel




Zoals ik al vertelde, hebben de wandelingen met meerdere Cane Corso's en hun baasjes geleid tot een heel erg leuk vervolg! Na veel brainstormen en mailen is een hechte groep, een vaste kern wandelaars, voor een weekend op Texel beland. Een groep van 16 baasjes, van jong tot ouder, 14 Cane Corso's en een (blinde) labrador.
Het is een weekend geworden om nooit meer te vergeten!! Wat een plezier, voor zowel de baasjes als de honden! In het weekend waarin de "mega-storm" was voorspeld. De boot ging, weliswaar waren de eerste boten uitgevallen, maar toen wij over voeren, verliep alles op rolletjes!
We hebben uren gewandelt in de storm, werden soms bijna weg geblazen;-) Maar baasjes en honden hebben een wereld weekend gehad!! Wandelen, eten, iedereen had iets gekookt van macaroni, soep o.i.d Genieten van elkaar, het strand en de honden... Ook Binar, de schat (de blinde Lab) heeft een heerlijk weekend gehad! Hij past perfect in de groep dolle CC, al die lompe kanjers houden rekening met hem!
Onderling zijn de honden een echte eenheid, een roedel waar alles gewoon goed verloopt!!
Ook de baasjes vormden daar, en nu nog steeds een hechte roedel. Vandaar ook, dat het volgende weekend al weer in de planning zit...het kan niet snel genoeg weer eind oktober/november zijn!
Ik zal in een latere post dieper ingaan op dit weekend en ook meer foto's plaatsen!!

Geen opmerkingen:

Search