woensdag 2 januari 2008

Cane Corso uitstapjes

Regelmatig gaan we met meerdere Cane Corso eigenaren die we hebben ontmoet via het Cane Corso-forum lekker een middag wandelen. Hiervoor kiezen we altijd een gebied uit waar de honden lekker los mogen lopen.
Voor zowel baasjes als honden zijn deze middagen een groot feest!! De honden struinen, rennen, spelen, graven en plonzen in de smerigste modderpoelen dat het een lieve lust is!
De bazen hebben de kans om heerlijk te kleppen over hun passie, want zo kan de Cane Corso in het leven van de meesten wel genoemd worden. De Cane Corso veroorzaakt bij de meeste baasjes een zeer hardnekkig virus, heb je er 1, wil je er al snel meer en nooit meer anders;-) Uiteraard word er tijdens het gebep goed op de honden gelet!
Het is opvallend hoe goed de honden altijd met elkaar omgaan. Tijdens het wachten tot de groep compleet is, als de honden nog zijn aangelijnd, zijn ze allemaal zo hyper omdat ze weten wat er op stapel staat, dat je een hoop gedoe hoort, grommen, blaffen. Eenmaal los, vormt de groep zich binnen no-time tot een roedel, soms met wat lawaai, maar ze voegen zich zeer snel naar de hierarchie binnen de roedel! Daarna is het feest!!
Van deze wandelingen zal ik regelmatig foto's plaatsen, zowel uit voorgaande wandelingen als diegenen die nog gaan komen.

En, uit die wandelingen is iets heel leuks ontstaan, maar daarover later meer!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Leuk hoor je blog! Alsof je nooit iets anders hebt gedaan, hihi. Groetjes!

Search