zaterdag 4 februari 2012

Voorbereidingen

Donderdagavond zijn we maar direct begonnen met de echte voorbereidingen. Veel lees- en uitzoekwerk en zo was uiteraard al gedaan! Maar nu kan het échte werk beginnen!! Om de pups straks "stevige" grond onder de jonge pootjes te geven, willen we iets over onze vloer leggen. Ook om de vloer te beschermen tegen "ongelukjes". Dus op naar de meubelboulevard in Nijmegen. Voor heel weinig hebben we nu voor de hele huiskamer vloerbedekking gekocht. We hebben ruim, dus kunnen indien nodig stukken vervangen.
Vanavond na thuiskomst van een etentje hebben we op een rijtje gezet wat we precies aan materiaal moeten hebben voor de bouw van de werpkist. In grote lijnen staat dit nu op papier zodat we de spullen komende week kunnen bestellen, laten zagen en ophalen. De details voor de afwerking komen tijdens het bouwen wel goed;-))
Komende week gaan we beginnen met het ombouwen van de kamer om de ruimte voor de werpkist en puppyren vrij te maken. Uiteraard leggen we dan gelijk ook de vloerbedekking. Omdat we dan toch de muren vrij hebben, maken we die direct maar schoon. Als de pups straks weg zijn dan gaan we de muren wel schilderen;-)
De komende weken ga ik ook aan de gang met het puppyboek wat de nieuwe baasjes meekrijgen als zij hun pup komen ophalen.
Binnenkort gaan we ook bij vrienden handdoeken ophalen, zij hebben een hele berg liggen die wij mogen hebben.
De namenlijsten die ik al even heb liggen, zullen we ook echt moeten gaan doorspitten nu... Binnen 10 dagen na de geboorte moeten we de namen al doorgeven aan de Raad van Beheer voor op de stambomen straks. We moeten net zoveel namen als pups hebben, zowel voor reutjes als teefjes. Pas als de chipper komt worden de namen definitief aan een pup gekoppeld.

Met dame Do gaat het echt super!! Ze is heerlijk aanhankelijk en knuffelig. Haar tietjes groeien met de dag. Ook aan haar buik voel ik iedere dag veranderingen. Eten doet ze als de beste, alles is lekker en het is nooit genoeg voor madam. Tot voor de dekking was ze echt nog een meisje, een pup. Dat is over, ze is volwassen geworden!!
Ze zit prima in haar mooie vel, dat is aan alles te merken, heerlijk!!

Geen opmerkingen:

Search