vrijdag 10 februari 2012

Even slikken....

Woensdagmiddag was de 2e echo... Ik lag ziek thuis, dus Mari ging samen met Do naar de DA om pups te tellen op de echo. Bij thuiskomst was ik natuurlijk enorm nieuwsgierig... Hoeveel?? Helaas kwam Mari thuis met slecht nieuws. Geen pups meer te zien bij ons wijffie. Resorberen, noemen ze dat. Alle vruchtjes opgenomen, dus geen dracht... Dat was een grote teleurstelling. We hadden ons zo verheugd op een huis vol pups.
We beginnen er langzaamaan aan te wennen. En we gaan door, natuurlijk!! We gaan ons nu richten op andere zaken in en om huis die anders uitgesteld zouden worden. En, natuurlijk weer plannen voor een nieuwe dekking van Donata en Fabian. Hoe en wanneer zal de natuur ons leren te zijner tijd.
We hopen dan meer tijd te kunnen nemen voor de reis naar Servië en er nog wat dagen vrije tijd aan vast te kunnen plakken. We waren na ons vorige bezoek sowieso al van plan om eens terug te gaan naar Servië om daar langer te kunnen verblijven en meer van de omgeving te zien. Hopelijk kunnen we een volgende keer alles zo plannen dat we dan meer tijd hebben voor ons verblijf!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Ahh, echt sneu. De volgende keer gaat het vast beter.
Knuf!

Search