zondag 19 februari 2012

Hele leuke wandeling!!

Vandaag zijn wij met Ronny en Emmie gaan wandelen. Voor Ronny en Emmie een spannend moment, want het was voor beiden de eerste afspraak in een losloopgebied met andere baasjes en hondjes. Emmie woont nu enkele maanden bij Ronny en leert nog elke dag heel veel. Emmie is even oud als Donata, beiden zijn van augustus 2009. Maar hun eerste jaren konden niet meer verschillen. Gelukkig heeft Emmie nu een heerlijk gouden mandje gevonden!!
Beide dames zijn "nogal zeker van zichzelf" zeg maar;-)) Het was voor ons dus ook even afwachten hoe zij op elkaar zouden reageren... Nou, vanaf moment 1 hadden de dames elkaar gevonden!!


Even samen met de baasjes op de foto.

Wat een lol hebben die 2 samen!!


Spelbuigingen en pret van de bovenste plank samen!!

Bij een ontmoeting van andere grote honden, zocht Emmie soms even steun bij Donata en liet onze Do eerst even de kastanjes uit het vuur halen;-)) Later durfde Emmie gewoon zelf groeter honden heel vrolijk en speels te benaderen.


Even genieten van een plekje in de zon!!


Dat de dames lol hadden, hoeft geen betoog, de foto is bewogen want ze waren gewoon te snel voor een goede foto;-)))

De laatste tijd vinden wij het leuk om de hondjes die mee zijn tijdens een wandeling, samen op een foto te krijgen zonder de baasjes. (geleerd van een ander CC-baasje) Dus zo ook Emmie en Donata:



Wat een heerlijk stel zo samen!!

Geen opmerkingen:

Search