zondag 6 november 2011

Geheel onverwachte, nieuwe dingen....

Zoals verteld, zijn we naar Manon en Ed geweest. Donata was mee. De eerste kennismaking met de honden van Manon was met Donata's papa, Piet. Man oh man, das écht vader en dochter qua hoofd en gezichtsuitdrukkingen!! Daarbij is Piet qua gedrag ook nog eens een goed gelijkende copie van onze vent Sultan... Dat het tussen Piet en Donata dus prima klikte is geen verrassing;-)) Wat een zalige relaxte vent is Piet toch. Ik zat op een bepaald moment naast Piet op de bank en kon, net als bij Sultan, mijn hoofd op z'n schouder leggen... Piet reageerde met een dikke kus op m'n hoofd. Ik was, voor de zoveelste keer, verkocht;-))
Daarna een kennismaking met Do en Ira. Ira snauwde een keer naar Do die dat volledig accepteerde. Wij stonden echt versteld... Daarna hebben beide meiden heerlijk gelopen samen. Do is wat zelfzekerder en ondernemender dan Ira, maar het klikte echt prima tussen deze heerlijke dames.
Daarna was de kennismaking met Baby. Baby is een volle zus van Do, maar anderhalf jaar jonger. Nou hadden wij én Manon nog nimmer met 2 ijskoninginnen gelopen... Vandaag hadden we de primeur;-))Donata en Baby negeerden elkaar volledig, ze vonden elkaar echt werkelijk niet de moeite van ook maar 1 blik waardig;-) Geen snuaw, geen blik, geen uitdagen tot spelen of wat dan ook. Gewoon compleet negeren. Er is tussen Baby en Do gewoon niets. Nul, noppes, nada.
De keuze tussen Ira en Baby was dus meer dan duidelijk!!

Maar....

Er is ons vandaag nog iets geheel anders gaan dagen... Wat? dat vertel ik later als er meer duidelijkheid is. We zijn hoe dan ook wederom met veel huiswerk richting Druten gegaan;-) Leuk huiswerk, dat staat buiten kijf!!

Ik heb vandaag enkele foto's gemaakt, die komen er nog aan.

Geen opmerkingen:

Search