vrijdag 8 oktober 2010

Jet, Sultan en de honden met D. O.

Vanmiddag kwam onze verzekeringsagente langs. Even een verzekering aanpassen. Ze vindt het altijd super vervelend om bij ons langs te komen.... Maar niet heus;-) Ze is verzot op onze honden, maar bovenal op Sultan. Sultan vindt het ook heerlijk als ze er is.
Normaal wordt er echt geblaft als er gebeld wordt. Maar, als Sultan doorheeft dat Marit aan de deur is, is hij alleen maar superblij!!Ja!! Mijn vriendin is er weer!!


Zijn ze niet lief samen?? Onze terroristenpoezen samen.... Zo lief, maar oh, wat kunnen ze de boel op stelten zetten hier!


Van begin af aan is Jet dikke vriendjes geweest met Sultan en Donata. Sinds enkele dagen heeft Jet zich de taak toebedeeld om Sultan van top te teen te gaan wassen. Sultan is er eens goed voor gaan liggen, maar Jet is moe inmiddels. Het is dan ook een mega oppervlakte hond voor ons kleine Jet...

Afgelopen zaterdag was er een heuse ster in ons dorp. Mari moest 's middags even naar het dorp en kwam thuis met de mededeling dat hij de camper van Derek Ogeldinges had zien staan. Derek Ogilvie, dus;-) Later ging hij wandelen met Sultan en Donata en aan het eind van straat reed een camper langs, jullie raden het al, de camper van Derek Ogilvie. Derek draaide zijn nek zowat in een kramp om naar ons stel te kijken. Aangekomen op de dijk is Mari eerst samen met een buurvrouw en haar hondje Jenna met ons stel lekker de wei in gegaan. Samen rennen, spelen en ravotten!! Jenna is even oud als Donata en de dames kunnen het samen prinma vinden.
Terug op de dijk, stond daar nog steeds Derek... Toen Mari bij hem aankwam werd hij aangehouden. Mari en de honden had Derek toch net zien lopen, vroeg hij? Derek was vol interesse voor ons stel. Wat voor ras het is, of het familie is. Zijn we fokkers? Do was iets te enthousiast voor hem, Sultan wat minder intimiderend;-) Hij heeft beiden geaaid, zij het met enige reserve. Mari en Derek hadden een leuk gesprek over de Cane Corso! Ik ben stiekem best wel trots dat mijn stel zo'n indruk heeft gemaakt;-)
Derek bleek een leuke vent, zonder sterallures zo in het gesprek.
Hopelijk heeft hij de doggies ook nog iets leuks ingestraald;-)))))

Geen opmerkingen:

Search