dinsdag 13 juli 2010

Update Jet

In middels is kleine Jet al helemaal ingeburgerd bij ons. De eerste paar dagen hebben we haar rustig laten wennen aan alle beesten hier in de bench.


Al snel kwamen de andere poezen even kennismaken. Dat verliep zonder problemen, ze waren allemaal even nieuwsgierig naar het kleine poezenmeisje.


Donata had al snel besloten dat ze dichtbij Jet wilde zijn...



Joris heeft zich als papa ontfermt over Jet. Hij vond dat het tijd werd om lekker te gaan spelen buiten de bench, dus zogezegd, zo gedaan. In no time had Jet door waar ze zijn moest. De kattenflat is een speelparadijs. Ook de ren is heel erg leuk! Kattenluiken kent ze in middels ook. Ze leert supersnel, dat kleine ding.



De kennismaking met Sultan en Donata buiten de bench. Jet is werkelijk nergens bang voor!! Honden?? Leuk!!! Daar kan je prima mee spelen. Groot? Wel nee! Je kan best met vier pootjes in hun snuit gaan hangen en ze uitdagen tot en met. In hun oren bijten is ook heel erg leuk! Kleine Jetjes zijn toch sneller. Lekker puh!


Samen uit 1 bakje eten met Suus en Tobias is prima.



Gisteren is ze naar de DA geweest voor haar enting, dat was zo gepiept. Het hartruisje wat is gehoord bij de controle van de asiel-DA, was inmiddels verdwenen. Hoe de DA ook haar best deed, er was geen ruisje te horen.

Kleine poes Jet heeft het hier prima naar haar zin. Ze vindt al haar poezenvriendjes helemaal geweldig. Floor is het er nog niet helemaal mee eens, maar ook dat komt goed. Sultan en Donata zijn speelkameraadjes van het ienie-minipoesje.
Klein Jetje heeft helemaal haar plekje gevonden en wij zijn allemaal ook heel erg blij met dit poezenmeisje!!

2 opmerkingen:

miss honeybee zei

Wat een scheetje! En wat gaaf dat alle beesten haar zo goed opvangen! Succes donderdag met Sultan. Het zal wel een eeltbult zijn of zo.
Knuf aan iedereen!

Yvon zei

Je zat behoorlijk in de goede richting, Ans, met een eeltbult! Het bleek (gelukkig) een talkbult te zijn!!

Search