zondag 4 april 2010

Weekend Winterswijk

Afgelopen weekend zijn we een weekend naar Winterswijk geweest met pa, ma en ma. Uiteraard waren zoals elk jaar ook de honden weer mee!! We zaten in een heerlijk huisje op "Het Rommelgebergte".
 
De tuin was ruim en een heerlijke plek voor Sultan en Donata on volledig uit hun pannetje te gaan, wat ze dan ook regelmatig hebben gedaan! Ondanks de minder goede weersvoorspellingen, hebben we ook nog lekker in het zonnetje kunnen zitten in de tuin. Zalig!
's Morgens liepen er meerdere eekhoorns door de tuin en maakten capriolen in de bomen.

 
Tegenover het park was een bos waar de honden lekker los konden lopen. Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt! Meerdere malen per dag liepen we "naar de overkant". Soms alleen Mari en ik met de honden, soms met z'n allen.

's Avonds na het eten was het steevast tijd voor een potje Yahtzee, uiteraard met de nodige buien slappe lach...

 
We hadden er al rekening meegehouden dat de honden op de bank zouden ploffen ';s avonds, dus de nodige dekens waren meegekomen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

 
De eerste nacht hebben de honden in de kamer geslapen. Sultan ergens op de bank, Donata in haar bench, waar ze thuis ook in slaapt. Tenminste, het was de bedoeling dat ze in de kamer zouden slapen... Midden in de nacht een hoop gedoe en een dringend geklop op onze slaapkamerdeur, die, net als de deuren van de andere twee slaapkamers aan in de kamer zat. Mari!! Yvon!! Wakker worden!!
Ik m'n bed uit, nog half slapend. Kom ik in de kamer, staan daar 2 moeders, Sultan én Donata?!?!? Huh, meisje zit toch in haar bench?? Hebben de moeders vrouwtje er uit gelaten?? Nee.
Wat was er aan de hand? Pa wilde even naar het toilet, maar moest door de kamer naar de gang waar het toilet zit. Sultan vond het uiteraard heel gezellig dat er zomaar midden in de nacht iemand binnen kwam;-))Dus meneer was klaarwakker! Donata, die ook wel zin had in menselijk gezelschap, is uit haar bench gebroken, ondanks het hangslotje wat op 1 van de 2 deurtjes zit...Beide hondjes helemaal blij, waardoor ze kwispelend op de slaapkamerdeur sloegen waar andere ma sliep. Door haar Alzheimer, weet zij op zo'n moment niet waar ze is, maar hoorde een hoop herrie van de staarten tegen de deur... Dus beide moeders wakker, geen idee wat ze met de honden aan moesten en dus ons wakker gemaakt;-))
Posted by Picasa
Nu weten we dat Donata als ze eenmaal weet hoe ze moet uitbreken, ze die kans niet meer zal laten liggen. Er zat dus maar 1 ding op... Meneer en mevrouw CC mochten bij ons slapen!! Wat een feest!!!! Hup naar bed. Beide honden zijn neergeploft en in een diepe slaap verzonken. Sultan aan het voeteneind en Donata tussen ons in. Zo hebben we de andere nachten ook doorgebracht;-) De ho9nden hebben meer dan goed geslapen, wij iets minder...;-) Maar oh, wat is dat toch gezellig!!

Geen opmerkingen:

Search