dinsdag 16 februari 2010

Puppy-reünie

Afgelopen zondag, Valentijnsdag, hadden we de puppy-reünie van het nest van Piet en Gina, de ouders van onze Donata. Er waren 8 van de 12 pups aanwezig!! Ondanks de sneeuw en de slechte weersberichten waren mensen gekomen uit België, Zeeland, Friesland en Gelderland! Het is dan ook een supergelsaagde middag geweest!!
Alle pups (inmiddels al weer ruim 6 maanden oud) hebben hun eigen karakter en uiterlijk, en toch kun je duidelijk zien dat ze nest broers en zusjes zijn!


Kiekeboe!! Sultan blijft Donata's broer natuurlijk;-))


Al heel vlot hadden Donata en Gaia elkaar gevonden! Wat een plezier hebben die 2 samen gehad! Ze bleven elkaar ook steeds weer opzoeken;-)


Beretta en Donata hadden elkaar in de tussentijd al vaker gezien, oa hier thuis. Daar waren ze niet immer dikke vriendinnen, maar nu bleken ze elkaar toch stiekem wel heel leuk te vinden!



Apetrots ben ik op ons meisje. Niet alleen omdat ze gewoon supermooi is! Maar jee, wat heeft ze zich voorbeeldig gedragen deze middag! Ze heeft voor eens en voor altijd bewezen dat ze de hondentaal zo goed verstaat!! Ze weet gewoon heel goed hoe een andere hond te benaderen. Ook respecteerd ze angst of onwil om te spelen. Maar, als een zusje of bgroertje eenmaal wilo spelen, dan gaat ze uit haar pannetje;-))))))



De 3 gezusters (van de 4 zusjes uit het nest, die allemaal aanwezig waren!)



Alle aanwezige pups met hun baasjes bij elkaar.
Van links naar rechts: Vicino, Donata, Romeo, Bibiane, Nonno, Gaia, Beretta en Santos.


Na afloop hebben we lekker warme chocolademelk gedronken en de liefhebbers hebben pannenkoeken gegeten.

Ondanks de kou en de sneeuw hebben we een superleuke middag gehad! Wel hebben we afgesproken om eind van de zomer weer eens een puppy-reünie te doen, dat is toch ff wat lekkerder qua weer;-))En, het is gewoon leuk om de pups te kunnen zien opgroeien!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat schattig die pups bij elkaar! Ziet er gezellig uit!!

Search