zondag 25 oktober 2009

Nieuwe ervaringen voor Donata

Onze kleine dame groeit hard!! Zelfs wij zien dat ze groeit, terwijl we haar toch elke dag zien;-))
Ze doet ook steeds weer nieuwe ervaringen op. Tot nu toe is alles nog steeds heel erg leuk!!
Zoals het kennismaken met geitjes... Vreemde beesies hoor... De geitjes kwamen gelijk naar het hek om eens te kijken wie daar nu kennis kwam maken.


De poezen kun je najagen, maar, je kan er ook heerlijk bij slapen!! Gisteren heeft madam ontdekt hoe het kattenluik werkt én dat ze er nog doorheen kan... Het zal niet lang meer duren, maar tot die tijd is het dus opletten geblazen;-))


Vorige week kregen we visite van vrienden met een hondje, een klein hondje. Das leuk!!!



Vandaag was Donata's allereerste CaneCorso-wandeling! Voor de eerste keer in haar tuigje in de auto op de achterbank. Ze doet dat echt supergoed!! Lekker liggen en we zien wel waar we terecht komen;-))
onderweg1

Eenmaal aangekomen was het best spannend, zo'n groep grote CC;-)) Maar al snel kreeg ze door dat het juist leuk is!! Jammer genoeg (vond Do) mocht ze niet los van de lijn, dan zou ze echt uit haar pannetje zijn gegaan, das nog ff te veel van het goede! Ook mocht ze niet alleen maar lopen, maar moest soms ff mee op de arm, met grote tegenzin...
Photobucket


Na een tijdje meegewandelt te hebben, zijn Do en ik terug gegaan naar de parkeerplaats, waar we bij een picknicktafel met koffie en water op de groep hebben gewacht. Op haar gemakje heeft ze alle hondjes en mensen die langskwamen liggen bekijken. Tot dat ze Sultan aan zag komen!!!! Jaaaaaaa, grote broer is weer terug! dat ik er ook zat, maakte Sultan weinig uit, eerst Donata begroeten!!
Photobucket

1 opmerking:

Search