donderdag 15 oktober 2009

DA-bezoek en foto's

Woensdag was het tijd voor Donata's vervolg puppy-enting, dus op naar de DA.
De DA van dienst was dezelfde als die ons heeft bijgestaan met Irina's inslapen... Een schat van een DA!! Toen ze ons met Do zag, was ze blij met Do! Verrassend en leuk vond ze het dat Do familie is van Rinus! Ze vond het een goed teken dat we doorgaan, dat ons leven met de CC doorgaat;-)
Na een klein piepje van Do was de enting gedaan. Nog even een check-up, en Do is helemaal goed gekeurd;-))Over 3 weken de volgende enting, vlak voor het CC-weekend.
Do doet het zo goed!! Ze leert vlot, vind alles leuk en heeft mega plezier gehad in de wachtkamer van de DA;-)) Er waren 3 pups aanwezig. Do, een Malamute-meneer, even oud als Do maar 2 keer zo groot (!!) en een kruising Vizsla/Heidewachtel, 13 weken oud, de oudste dus, maar tevens de kleinste.
Dat was natuurlijk dolle pret;-)) Tot de Malamute werd geroepen en de 2 dames overbleven. De kruising werd toen wel erg druk... Do heeft haar met een grom en een snauw (pure hondentaal) op haar plaats gezet. Do geeft duidelijk aan tot waar een hond kan gaan;-) Madam laat niet met zich sollen, das duidelijk. Toch weet ze goed hoe het werkt met andere honden, ze snapt de hondentaal uitstekend!!

Nog wat foto's:
Ik kan best eng lijken, hoor;-))

Gekke bekken;-))

Aaah, een puupybuik, wie smelt er nu niet????

Geen opmerkingen:

Search