dinsdag 31 maart 2009

Weg geweest

Afgelopen weekend zijn we (Mari, Yvon, Sultan en Irina) lekker weg geweest met wederzijdse ouders en de broer van Mari met vrouw, kinderen en uiteraard ook hun hond, Miep.
We hebben in een heel leuk huisje in Holten gezeten. Het huisje lag op een glooiend stuk grond, waardoor het over een superleuk souterrain beschikte. Op de begane grond was de huiskamer, 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet. Beneden een tafeltenniskamer, met daarbij een sjoelbak en meer spellen. Ook een slaapkamer met wastafel en een héle grote slaapkamer met giga zithoek met tv+dvd+video aansluiting.
Om het huisje een heel ruime bostuin, heerlijk ravotten voor de honden!!


Uiteraard zijn we ook lekker wezen wandelen met z'n allen! We zijn onder andere naar Landgoed Twickel geweest in Delden.


Daar kwamen we een Chocoladekleurige Labradorpup tegen, Nora. Nora vond Sultan geweldig en dat was wederzijds!! Geweldig om zo'n lomperd als Sultan zo lief bezig te zien met een 13 weken oude pup! Miep en Irina hielden zich afzijdig... Wat een drukte zo'n puppy;-))


Ondanks dat het weer niet helemaal mee zat, we hebben veel buien gehad, hebben we een heerlijk weekend achter de rug!



Miep, Irina en Sultan kunnen het prima vinden met elkaar!! Miep vind het super om Sultan uit te dagen voor een ren spel, wat zij uiteraard altijd wint. Ze is veel wendbaarder dan onze lompe lummel;-)) Irina doet het, zoals het een echte Irina betaamd, lekker rustig aan. Maar stiekem is Miep wel heel erg leuk!!

Voor Bart was het de eerste keer dat we even weg gingen en de vaste oppas, de buuf, voor de katten kwam zorgen. Bartje vond het vreemd...heel vreemd. De eerste keer dat de buuf kwam, was Bartje weg. Ging lekker uit de buurt zitten. Maar ja, alle andere katten gaven aan dat het goed was... Dus meneertje is de volgende keer toch maar naar buuf toegegaan!! Gelukkig is dat prima verlopen!! Eerlijk gezegd, had ik niet anders verwacht!

Al met al hebben we een heerlijk weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar zo!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat lekker! Kom steeds meer tot de ontdekking dat ik maar weinig van NL gezien heb!
Ging alles goed met je moeder?
Veel liefs Ans

Search