maandag 2 maart 2009

Bartje

Sinds afgelopen zaterdag woont Bartje bij ons. Bartje is een 8 maanden oud katertje.
Hij komt uit het asiel, waar hij als kitten terecht is gekomen. Hij is een keer geplaatst geweest maar weer teruggebracht. Voor ons een gelukje, dus.
Bij thuiskomst hebben we Sultans bench opgezet, zodat Bartje eerst even kon wennen vanaf een veilig plekje aan de andere katten én de honden, waar hij nog geen ervaring mee had.
Maar, al snel gaf meneertje aan dat hij het absoluut niet eens was met dat plekje. Hij gilde en mauwde, hij wilde er uit, op ontdekkingsreis. Dus hebben we het deurtje opengezet. Met een sprintje vertrok Bartje uit de bench.


Onbevangen is hij het hele huis gaan ontdekken. Poezen? Leuk!!!!! Honden? Helemaal niet eng! Kattenluiken snapte hij nog niet zo goed. De andere katten verdwenen er doorheen, maar hoe werkt zo'n ding?? Hij zat op z'n gemakje tegen de deur er omheen te duwen;-) Het luik in de muur in de schuur heeft hij inmiddels door! Samen met Floor vermaakt hij zich uren in de ren.



Spelen met de andere katten vind hij het einde, die hebben hem inmiddels helemaal geaccepteerd.
Honden, die voor hem nieuw waren vind hij helemaal geen probleem. Hij loopt tussen hun poten door en als hij ergens heen wil waar ze in de weg liggen, loopt hij er gerust overheen.
Knuffelen vind hij heerlijk. Op schoot liggen, opgetild worden, alles is leuk en gezellig. Het is echt een heel makkelijk mannetje.
Bartje heeft zijn plekje gevonden!

Geen opmerkingen:

Search