dinsdag 3 februari 2009

Vooruitzichten.

Afgelopen zondag zijn we met de mensen die meegaan naar Oostenrijk bij elkaar geweest! Zoals voorzien, was het een beregezellige middag!! Toch hebben we, ondanks alle lol en onzin ook nog wat af kunnen spreken;-))))
Op vrijdagavond om 23.00u verzamelen we bij de Mac in Venlo om van daar gezamelijk te vertrekken naar Oostenrijk!!
We plannen voor de reis ruim voldoende stops in om ook de honden lekker de poten te kunnen laten strekken op ruime parkeerplekken onderweg. Het is voor allemaal de eerste keer zo ver reizen met de honden. Best spannend, maar we hebben er allemaal enorm veel zin in!!!!!!
Voor de achterblijvers, voor bijna allemaal één of meerdere poezenbeesten is thuis oppas verzorgd. De poezen blijven dus, zoals gewoonlijk, niet alleen achter.

Ook hebben we inmiddels het Cane Corso Weekend voor dit jaar geboekt!! We gaan naar de Veluwe. Een heel leuk kleinschalig park, waar de honden ook meer dan welkom zijn! En, in de nabije omgeving zijn vele leuke losloopgebieden!! Wat willen we nog meer??

Binnenkort gaat Irina haar dochter Hindi ontmoeten. Hindi woont vlakbij, we gaan heerlijk met de CC een wandeling maken in een mooi losloopgebied. Uiteraard komen hier foto's van oop mijn blog!!

Geen opmerkingen:

Search