zaterdag 28 februari 2009

Naar de dierenarts

Donderdagavond zijn we met de honden naar de dierenarts geweest voor hun enting.
Omdat we binnenkort naar Oostenrijk gaan mét de honden moesten zij nu ook de Rabiës-enting hebben. Zonder deze enting mogen ze de grens niet over. Ook gelijk maar de check-up gedaan.
In de wachtkamer was het enorm druk, honden, katten en een konijn.
Er was ook een Mechelse Herder die vanaf het eerste moment enorm fixeerde op Sultan.
Mari is dus met Sultan in het halletje blijven staan. Omdat er meerdere honden reageerden op de Mechelaar is het baasje met zijn hond apart gaan zitten.
Irina vind al dat gedoe helemaal niets. Toen er plek was zijn we op de bank gaan zitten en hup, muppet zat tussen ons in;-))Bij iedere hond die vrouwke zag blafte ze. Uiteraard helpt Sultan zijn zussie dan, dus samen maakten ze een hoop kabaal...
Gelukkig was het alleen maar lawaai...
Een Hovawartpup in de wachtkamer was helemaal het einde;-)) Pup daagt Sultan uit en Sultan daagt pup uit voor een spelletje. Maar ja, dat werkt nu eenmaal niet in zo'n ruimte;-)) En ze hadden zo graag even gespeeld samen...

Eenmaal binnen bij de DA waren de grote monden ver te zoeken;-) Beiden hebben de nodige entingen en een heleboel snoepjes gekregen!! Allebei ook gezond verklaard, uiteraard;-)) Na afloop, we waren de één na laatste, nog even gezellig zitten praten met de DA en de assistente.

Ook hebben allebei de honden een nieuw Europees paspoort gekregen, zodat ze aan alle eisen voldoen voor de reis naar het buitenland! Wat hen aangaat, kunnen we gaan!!


Na het heengaan van Appie, is er bij ons in huis een plekje gekomen voor een herplaatspoesje. Een poesje wat een goed huisje verdient en wat wij hopen te kunnen geven. Geen enkele kat zal Appie's plekje kunnen innemen, maar er is bij ons een plaats gekomen voor een ander poezenbeest. Daarom gaan we kijken in het asiel of er een poesje is wat bij onze beestenbende past, die zich hier op zijn of haar plaats zal voelen. We gunnen een ander poezenbeest hetzelfde mooie leven als wat Appie bij ons heeft gehad.

Geen opmerkingen:

Search