vrijdag 13 februari 2009

Samen boodschappen doen

Omdat we naar Oostenrijk gaan en we dan voor de doggies een muilkorf bij ons moeten hebben, zijn we vanmorgen met Sultan en Irina naar de dierenwinkel gegaan.
Ze waren eerst licht in de war...heel vreemd want baasje en vrouwtje hadden de verkeerde jas en schoenen aan voor een wandeling en we gingen niet met de auto Volgens Sultan en Irina klopte die combinatie niet?!?
Met deze jassen en schoenen horen we met de auto te gaan, meestal richting Nieuwegein, naar mijn moeder.
Maar goed, we zijn gezamelijk op een rustig tijdstip richting dorp gelopen, speciaal met het oog op Rinus, die een vreselijke hekel heeft aan de drukte in het dorp.
Aangekomen bij de dierenwinkel, werden ze heel enthousiast ontvangen door de eigenaren. Eindelijk zagen ze het stel weer!!!!!!!! Beiden werden met veel knuffels ontvangen!! Eerst uiteraard ff kijken bij de konijnen, ratjes, cavia's en muizen.
Sultan was verliefd op een heel leuk konijn, die direct naar het glas van z'n behuizing kwam om te "neuzen" met onze vent. Vervolgens doorgelopen naar de hondenafdeling. Aldaar dook Irina regelrecht het schap met knuffels in: kijk nou toch!!!!!! Allemaal zachte knuffels!!!!! Sultan wist niet waar hij moest kijken en snuffelen, man wat bere-interessant allemaal!!
Toen was het tijd om te passen. Sultan heeft (uiteraard) de XL-nylon muilkorf gekregen en Irina een bescheiden maatje M;-))
Daarna mochten ze iets lekkers uitzoeken. Beiden gingen in 1 streep naar het vak met een kluifvornige krokant gebakken giga grote koek. Jammie!! Heel af en toe neem ik die eens mee voor ze als speciale verrassing. Dat hadden ze dus direct door.
Van de andere klanten in de winkel kregen ze ook knuffels, iedereen was weg van ze:-))))))))
Tot slot nog een snoepje gescoord bij de eigenaar, wat zelfs Irina van hem aannam!!
Thuis aangekomen zaten er direct 2 hele brave hondjes op hun lekkere kontjes voor me....nu krijgen we onze KOEK!!
Al met al een heel gezellig en geslaagd bezoekje aan de dierenwinkel

1 opmerking:

miss honeybee zei

Zie het al helemaal voor me! Wanneer gaat de grote reis beginnen?

Search