dinsdag 27 december 2011

Spannend!!!!!

Nadat onze Sultan is overleden, stond voor ons vast dat we er weer een 2e Cane Corso bij wilden hebben. Twee van die heerlijke honden is zo geweldig!! Ook voor onze dame Do is een makker van eigen caliber een must. Zoals al eerder verteld, zijn we op zoek geweest voor een passend maatje voor onze meid. Tot Manon ons die ene vraag stelde: "Willen jullie geen nestje fokken met Donata?" Na goed overleg, Mari en ik samen én met Manon, besloten dat dit toch wel heel erg leuk is!! Dus sinds enige tijd weten wij dat onze Donata bij een komende loopsheid zou worden gedekt. Voorbereidingen gestart, website gemaakt, uiteraard is Do HD geröntgend. Wat hebben we allemaal nodig? Werpkist, puppyren en een heleboel meer zaken. En, onontbeerlijk om pups te kunnen krijgen, een passende reu voor dame;-)
Donata is een mooie CC dame, niet alleen voor ons, maar dat is al veel gezegd door CC-kenners. Op de show in Wijchen is dat ook naar voren gekomen.
Nu is onze dame loops geworden, dus tijd voor nadere actie!! Aankomende weel zal Donata gedekt gaan worden. De reu maken we binnenkort bekend;-))

1 opmerking:

Anoniem zei

Zeker spannend, ik volg je op de voet, veel te leuk dit!

Search