dinsdag 16 juni 2009

De shoot!!

We hebben een geweldig weekend achter de rug!!
Zaterdag rond kwart over 1 waren Wouter en Anita hier. We zijn gelijk met het 3-tal lekker gaan wandelen! Sultan, Irina en Ludo hebben zich prima vermaakt in de uiterwaarden en de Waal! Ludo heeft zich zelfs gescrubt met het oog op zijn show van zondag;-))
Na een heerlijke wandeling huiswaarts voor een lekkere bak koffie. In de schaduw van ons terras aan het tuinhuis, kwamen de ideén naar voren voor de shoot. Naar aanleiding daarvan vertrokken we al vlot richting het bos in Bergharen. Daar heeft Anita foto's gemaakt van ons en de doggies rondom een hele mooie, grillige Eikenboom.
Daarna huiswaarts en toen hebben Wouter en Anita van de huiskamer een heuse fotostudio gemaakt. Tobias mocht als proefkonijn voor de belichting zijn best doen.
De foto's van onze bolle zijn gelijk goed gelukt!! Knappe Tobias!!
Bartje vond de achtergrond die was opgehangen véél leuker;-)) Dat is leuk spelen, 2 doeken waar je tussendoor kan vervelen;-))
Suus had gewoon geen tijd, zoals Suus betaamd...
Joris vond het maar raar en Floor zag het al helemaal niet zitten;-)
Na enig overleg de shoot naar buiten verplaatst, naar de kattenren. Daar waren de poezenbeesten in hun element!! buiten zijn dus ook de meeste én mooiste foto's gemaakt! Ik heb er enkele gezien... gewoon weer vakwerk, Anita!!
Nu is het afwachten op de foto's... We zijn erg nieuwsgierig, maar gunnen Anita alle tijd!!
's Avonds zijn we lekker gaan eten. Na afloop gezellig met een hele bups hier nog wat gedronken.
De volgende morgen was het vroeg dag. Nadat we wakker waren, hoorden we op de zolderkamer een ritmisch getik;-) Ludo kwispelde zijn baasjes goedemorgen!!
Ludo, Sultan en irina zijn beste maatjes!! Helemaal super hoe zij met elkaar omgegaan zijn op de beperkte ruimte hier in huis!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Wat gaaf zo'n fotoshoot! Ben erg benieuwd naar de foto's!

Search