zaterdag 21 november 2009

Sultan

Zeven jaar geleden werd er een nest Cane Corsopups geboren in Borgercompagnie. Mama Yara had met papa Sultano hele mooie pups gekregen. Eén van die pups, een klein zwart reutje, heeft vanaf het eerste moment dat we hem zagen ons hart gestolen!
Niet bijster origineel, hebben we hem naar papa vernoemd, Sultan.
Het kleine ventje is uitgegroeid tot een hele mooie, grote jongen!

Op zo'n hoofd moet je toch wel verliefd worden??

Hij groeide groter en groter, tot hij te groot was volgens de rasstandaart, maar wát een kanjer is onze Sultan!! We zijn nog elke dag stapelverliefd op hem...


Na twee jaar kwam er een Cane Corso bij, onze Irina. Zij was verzot op Sultan en Sultan verzot op haar. Sultan ontpopte zich als echte grote broer. Zorgzaam en lief voor z'n zussie.
Toen kwam de klap van Irina's onverwachtte overlijden. Wat een verdriet voor ons én voor Sultan. Zijn zussie was niet meer, Sultan was echt de weg kwijt...

En toen kwam Donata, die het leven van onze vent volledig op z'n kop heeft gezet! Sultan is weer een jonge hond geworden sinds kleine zus Do in zijn leven is... Ze rennen, spelen, knuffelen en slapen samen. Onze vent heeft zichzelf weer gevonden en hoe!! Hij geniet weer, dat is hem helemaal gegund!!

Lieve kanjer Sultan, we hopen dat je nog jaren bij ons, Donata en de poezen mag blijven!!

1 opmerking:

miss honeybee zei

Jullie ook gefeliciteerd! Dat jullie nog heel veel jaren met elkaar mogen zijn.
Dikke kus

Search