zondag 4 januari 2009

Oud en Nieuw

Omdat ik niet echt lekker was, zeg maar ziek, hebben we Oud en Nieuw heel rustig gevierd met alleen pa en ma op visite. Heel erg gezellig, maar wel vermoeiend met een ziek hoofd;-)
Irina, onze angsthaas, had al meerdere malen op de dag Rescue-druppels gehad. Sultan en Irina zijn in de ochtend al vroeg wezen wandelen, in de auto naar een rustig deel van de uiterwaarden, waar nu wel volop schaatsers waren, maar geen vuurwerk. 'sAvonds zijn ze alleen maar achter het huis naar buiten geweest. Even alle risico's vermijden. Gedurende de avond waren ze lekker rustig!! Om twaalf uur schoten zowel Suus als Floor volledig in paniek...Och de meissies...We zijn allemaal binnen gebleven, trachtend hun paniek niet te versterken. Sultan en Irina hebben rustig vanaf de bank vuurwerk gekeken. Irina sliep al snel weer, dat gedoe was niet echt interessant;-)) De druppels hebben hun werk prima gedaan!!
Suus en Floor waren weer rustig toen wij naar bed gingen, gelukkig. Volgend jaar krijgen de katten ook druppels in hun water ruim voor oud en nieuw! We willen onze meiden dit niet nog eens laten meemaken! Dit jaar waren de druppels Rescue gewoon te laat. Dat gebeurt ons niet niet nog eens. Het was Floors eerste Oud en Nieuw bij ons, dus een goed leermoment. Volgend jaar al 2 dagen tevoren aan de rescue, die meiden van ons. Samen met Irina. Dan gaat het vast en zeker helemaal goed komen!!

1 opmerking:

feest123 zei

Het blijft altijd een spannende nacht zo he? Dat geknal. Gelukkig hebben de meesten beesten van je nergens last van gehad!

Search