dinsdag 22 april 2008

Zondag

Afgelopen zondag hadden we afgesproken met Marion en Romano die hier in de buurt vakantie aan 't vieren zijn. Lekker wandelen met de honden!! Chico en Sultan zijn echt maatjes, samen voorop lopen, op elkaar wachten, helemaal top!!
Tijdens de wandeling over een deels kaal terrein, wat opnieuw wordt ingericht als heidegrond, kwamen we een kudde met schapen en geiten tegen. Uiteraard hebben de honden zich keurig gedragen;-) We zijn heel trots op de kanjers!!
Bij een monument voor een man die was gefussilleerd door de Duitsers in WO2 hebben we echt wel even stil gestaan...dat zorgt absoluut voor kippenvel bij allemaal...Zelfs de honden waren daar opvallend rustig.
verder hebben we een heerlijke wandeling gemaakt. Achteraf, bij terugkomst bij de auto's, zagen we pas dat we in overtreding zijn geweest...Juist daar waar wij liepen mogen de honden niet los, oops!! Maar ze hebben zich keurig gedragen!!
Twee pubermeiden die voor ons liepen, hadden steeds weer een smoesje om toch maar met Sultan en Chico te kunnen knuffen!!
Verder spreken de foto's voor zich, denk ik!




Geen opmerkingen:

Search